Het GOngres, ben jij er ook bij?

15-10-2021

In de eerste week van november 2022 (start 31 oktober) is het de week van het gespecialiseerd onderwijs in het kader van het gongres.

Op 31 oktober 2022 staan we in een interactieve webinar wij (alle clusters) stil bij de uitdagingen waar onze sector mee te maken heeft en reflecteren wij op onze eigen rol. Wat kunnen wij samen doen in het belang voor onze ruim 100.000 leerlingen?

Onder de bezielende leiding van Michiel van Eijsbouts – redacteur bij De Speld en vragenmaker bij o.a. Met Het Mes Op Tafel en De Slimste Mens – maak je deel uit van een divers programma.

Parel uit de Praktijk

In deze week zullen we jullie de gelegenheid bieden om expertise te delen en te vermenigvuldigen. We denken aan een selectie van 15 online workshops uit de 40 tot 50 parels die we hebben verzameld. Voor iedereen te volgen als je jezelf ingeschreven hebt. We sluiten de week af met een live bijeenkomst. Meer informatie volgt.

Vraag het Peer, hij zal er ook weer zijn

Tijdens het item ‘Vraag het Peer’ kan jij met al je vragen over gedrag en inclusiviteit terecht bij Peer van der Helm, bijzonder hoogleraar en zorg voor leerlingen met cognitieve beperkingen en gedragsproblemen in het speciaal onderwijs, aan de Faculteit der Maatschappij- en Gedragswetenschappen van de Universiteit van Amsterdam. Altijd al iets willen weten hoe om te gaan met bepaalde vormen van gedrag of hoe we nu tot inclusiever onderwijs kunnen komen? Vraag het Peer!

Samenwerken voor de toekomst

We zullen alle activiteiten, wat er zal plaatsvinden, in deze gehele week aan u presenteren. Iedere werkdag zult u o.a. op de hoogte gehouden worden door onze GOngres nieuwsbrief.

Praktische informatie

Wanneer: 31 oktober 2022 Waar: Online Tijd: 10.00 – 11.45 uur

Voor wie: De leden van de Sectorraad GO, cluster 1 en 2, bestuurders, schoolleiders, IB-ers, leerkrachten en netwerkpartners

Kosten: Er zijn geen kosten aan deze Webinar verbonden

Aanmelden voor de opening van de week: Via dit formulier